+ 3

# A squirrel eats 8 nuts in 8 minutes. How long will it take for 32 squirrels to eat 32 nuts?

ansers: 1... 8... 16... 32

24 ответов

+ 6

Lmao ok
Total large pies is 20. He can make 2 in one hour, so it takes 20/2=10 hours to make.
Total small pies is 700. He can make 35 in one hour, so it takes 700/35=20 hours to make.
10 + 20 = 30 hours total. They got 3 hours total, so 30/3=10 cooks needed.
You can do the rest of your homework yourself though 😂

+ 13

1 😕

+ 10

Most dumbest person in the earth will say 16. 😵
Dumb people will say 32 in just one second. 😜
Smart people will say 1. 😊
And over smart people will say 8. 😂

+ 8

@Cyrus Omob Corraya:
Maybe smart people will say 1, but over smart people (if your meaning is high IQ people) will say mostly like me: we cannot determine the good answer without more explicit details ^^

+ 7

here's my answer
https://code.sololearn.com/csSW4z1HD1Ua/?ref=app

+ 6

a and b cos airport could be 6km from the market to your backyard (6-5=1)

+ 6

You toss out a bunch of nuts. Suddenly, there are Math.pow(2, 5) squirrels on your lawn. 12 squirrels immediately start chasing each other. 14 of them run up trees (or the side of your house), some right after each other. 3 run into the road, where one is promptly smacked by a passing car. The other 2 freeze, panic then run back, having acquired an extremely excited dog, who gleefully scatters the remaining squirrels all over the place.
At least 5 squirrels tried to bury their nuts--and indeed, 5 of the nuts are gone (you think)--but in all the commotion you can't tell if squirrels got nuts up into the trees (wait...never mind, a couple just fell on your roof) but you're certain you saw the pile scattered while everyone went bonkers. Worse, the squirrels are all scolding you for some reason....and now the ravens are stealing.
The nuts are not all eaten. The answer is never.

+ 5

Nah it's 1
Edit: 1 squirrel eats 8 nuts in 8 minutes aka 1 nut in 1 minute
32 squirrels have to eat 32 nuts aka 1 squirrel has to eat 1 nut. How long did it take to eat 1 nut? 1 minute.

+ 5

If the question is taken as a triangle, then by cosine rule 7 must be included in the answer

+ 5

a. 11km

+ 4

Oh this is your maths homework? 😂

+ 4

The statement of the problem lack of accuracy, as you can read it with different implicit meanings: is it supposed to be "32 squirrels eat 32 nuts each one" or "32 squirrel eat 32 nuts for all together"? :P

+ 4

If 1 squirrel can eat 8 nuts in 8 minutes,
then
1 squirrel can eat 8nuts/8mins in one minute.
so
1 squirrel = 1nut/min.
and
min = nut/squirrel.
=
min = 36/36
therefore
min = 1 ans

+ 3

In one hour, a cook can make 2 large pies or 35 small pies. In 3 hours how many cooks are required to produce 20 large pies and 700 small pies?

+ 3

Nonono, you can do the rest yourself. Just do it the same way I did the rest before

+ 2

is it 8 right answer?

+ 2

thanks.. can you help me in another questions? please

+ 2

It is 5 kilometers from your house to the market. It is 6 kilometers from the market to the airport. Which of the following could be the distance from your house to the airport a) 11 b) 1 c) 7
Answer:
a only
b only
a and b only
b and c only
a, b and c

+ 2

1

+ 1

The price tag on a hat is X dinars. The store is offering a discount of 15%. Store employees get an additional 10% off on the discounted price. In terms of X, what will the employee pay?